ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: ΜΙΛΑΙΔΗ

TICKET 2
The Three Musketeers Milady poster web

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ: Κ-12 (κατάλληλη για νέους άνω των δώδεκα ετών)

Το δεύτερο εντυπωσιακό κεφάλαιο από το δίπτυχο της φιλόδοξης, γαλλικής υπερπαραγωγής με την υπογραφή της Pathé μεταφέρει τους επικούς Τρεις Σωματοφύλακες του Δουμά στη μεγάλη οθόνη και βάζει τον έρωτα στο επίκεντρο. Τους πασίγνωστους χαρακτήρες ενσαρκώνει ένα λαμπερό καστ με τον Βενσάν Κασέλ ως Άθω, τον Ρομέν Ντουρίς  ως Άραμη, τον Πίο Μαρμάι στον ρόλο του Πόρθου, τον Φρανσουά Σιβίλ  ως Ντ’Αρτανιάν, την Εύα Γκριν ως Μιλαίδη και τη Βικι Κριπς στον ρόλο της βασίλισσας Άννας της Αυστρίας με τον Λουί Γκαρέλ  ως Λουδοβίκο ΙΓ’.Τα σκηνοθετικά ηνία αναλαμβάνει ο Μαρτάν Μπουρμπουλόν.

Από το Λούβρο μέχρι τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, από τις τρώγλες του Παρισιού μέχρι την πολιορκία της Λα Ροσέλ... Σε ένα βασίλειο διχασμένο από τους θρησκευτικούς πολέμους και υπό την απειλή της εισβολής από την Αγγλία, μία χούφτα αντρών και γυναικών θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα ενώσουν το πεπρωμένο τους με τη μοίρα της Γαλλίας.

Σενάριο: (βασισμένο στο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά): Ματιέ Ντελαπόρτ, Αλεξάντρ ντε Λα Πατελιέρ

Σκηνοθεσία : Μαρτάν Μπουρπουλόν

Πρωταγωνιστούν : Φρανσουά Σιβίλ, Βενσάν Κασέλ, Ρομάν Ντουρίς,Πίο Mαρμάι, Εύα Γκριν, Λουί Γκαρέλ, Βίκι Κριπς, Λινά Κουντρί, Τζέικομπ Φόρτιουν-Λόιντ

Μουσική : Γκιγιόμ Ρουσέλ

Ημερομηνία Εξόδου:

Διάρκεια : 1 ώρα και 54 λεπτά

OLYMPION L H WHITE 460p