ΑΙΘΟΥΣA 13d dolby

Η Αίθουσα 1 του ΟΛΥΜΠΙΟΝ, διατήρησε τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του θεάτρου, είναι χωρητικότητας 500 θέσεων με άνετα και πολυτελή καθίσματα της ισπανικής εταιρίας FIGUERAS.
Τον Οκτώβριο του 2010 το ΟΛΥΜΠΙΟΝ ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις υποδέχεται τη νέα ψηφιακή εποχή στο χώρο του σινεμά και εγκαθιστά σύστημα ψηφιακής και τρισδιάστατης 3D προβολής.
Η Αίθουσα 1 διαθέτει ψηφιακή μηχανή προβολής DOLBY DIGITAL 3D και NEC3200DLP και ήχο DOLBY DIGITAL 7.1 και αποτελεί πλέον μία από τις πιο σύγχρονες αίθουσες προβολής στην Ελλάδα.
Παράλληλα η Αίθουσα 1 διαθέτοντας μεγάλη θεατρική σκηνή συνεχίζει να λειτουργεί και ως θέατρο φιλοξενώντας μεγάλες θεατρικές επιτυχίες καθώς και ως χώρος διεξαγωγής παντός τύπου εκδηλώσεων (συναυλίες, ομιλίες κ.τ.λ.) και αποτελεί τη μοναδική ιδιωτική θεατρική αίθουσα στο Νομό Κοζάνης συμβάλλοντας στη θεατρική ψυχαγωγία του κοινού.

ΑΙΘΟΥΣA 23d dolby

Η Αίθουσα 2 είναι αμφιθεατρική, χωρητικότητας 150 θέσεων με άνετα και πολυτελή καθίσματα της ισπανικής εταιρίας FIGUERAS και διαθέτει σύστημα ψηφιακού ήχου DOLBY DIGITAL 7.1.
Το Δεκέμβριο του 2013 η Αίθουσα 2 εξοπλίστηκε με ψηφιακή μηχανή τρισδιάστατης προβολής με active 3D system και ψηφιακό NEC projector. Η Αίθουσα 2 εξασφαλίζει την παράλληλη προβολή περισσότερων ταινιών και προσφέρει στο κινηματογραφόφιλο κοινό της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής.
OLYMPION L H WHITE 460p